A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

13

Megvolt a DXN-es egészségnap Jane Yau-val, a ganoterapeutával, ahogyan ebben a cikkben beharangoztam.

 

Mielőtt mesélek erről, nézzük csak, mi az a ganoterápia.

 

A ganoterápia holisztikusan közelít az emberi testhez, teljes egészében tekint rá. Azt vallja, hogy a legjobb doktor a saját testünk, a saját szervezetünk. Ha bármilyen betegségünk van, nézzünk a dolgok mélyére, és próbáljuk megérteni, hogy nincsenek betegségek, csak tünetek vannak. A testünk gondoskodik az egészségünkről, de szüksége van segítségre ehhez tőlünk: megfelelő táplálékra, ami lehet többek között a ganoderma gyógygomba is.

 

Az előadást Jane Yau tartotta, Malajziából érkezett fiával, William-mel. Jane 14 éve foglalkozik a ganoterápiával és a preventív orvoslással. A fő hangsúlyt a megelőzésre helyezi.

 

 

Biztosan láttatok már olyan idősebb hölgyeket, urakat, akik akkora lendülettel, és annyi energiával rendelkeznek, hogy az már irígylésreméltó? Jane pontosan ilyen, 60 éves, és a lendület, az energia, az erő, az életszeret, ami árad belőle, hihetetlen. A mosoly nem hervad le az arcáról, ő az az egyéniség, akit mindenki észrevesz, akire mindenki figyel.

 

 

Jane Yau - Ganoterapeuta

 

 

Előadását egy általános bevezetővel kezdi, ekkor is hangsúlyozva, hogy igyekezzünk a megelőzésre koncentrálni, bár elismeri, hogy a mai modern világban elkerülhetetlen, hogy méreganyagokat vigyünk be a szervezetünkbe. Régen a vegyszert le lehetett mosni a gyümölcsről, zöldségről, ma már a káros anyagok behatolnak a héjon keresztül. Így főzés közben is káros anyagokat lélegzünk be az ételből áramló gőzzel.

 

 

Kiemelte, hogy az európaiak mennyire kevés zöld ételt esznek. 3 hete van Európában, több országba ellátogatott, és akárhol ettek, fiával mindig harcoltak a zöld falatokért. :) Malajziában megtanítják a babáknak, gyerekeknek, hogy a zöldség fontos, és ha nem esznek zöldséget, nem kapnak húst sem. Mert, hogy a gyerekeknek a húsevést nem kell megtanítani, azt szeretik, de a zöldségekre valahogy sosem vágynak :) .

Mesélt az emésztőrendszer kiemelt szerepéről, arról, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, a hippokratésztől ismert gondolatokat kiemelve:

 

'A táplálékod legyen a gyógyítód.'
'A halál a bélben lakozik.'

Az emésztőrendszerünk a második agyunk, ezért annyira fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitele, nem beszélve arról, hogy az időzítés is fontos! A szervezetünknek van egy természetes ritmusa.

 

 

Mesélt a mozgás kiemelt szerepéről. De tudjuk, hogy miért olyan fontos mozogni, azon kívül, hogy szeretnénk szépek, csinosak lenni? :) A szívünk monotonon pumpál nap, mint nap. Ennek a monoton pumpálásnak köszönhetően vannak olyan szerveink, amik nem kapnak megfelelő mennyiségű vért. Ha mozgunk, akkor a szív gyorsabban pumpálja a vért, és a szerveinket ezáltal ellátjuk megfelelő mennyiségű vérrel. Ezért nem jó egész nap ülni a számítógép előtt, vagy az irodában! Pedig ez már hozzátartozik a fiatalok életmódjához :( . Jane minden reggel sétál egy órát a közeli parkban férjével. Ne feledkezzünk el arról, hogy a séta is mozgás, lehet intenzíven sétálni. Nem feltétlenül szükséges elmenni fitnessterembe, órákra járni.

 

 

Egy érdekesség, ami még inkább segíthet megérteni, miért olyan fontos a vérkeringésünk. Ereink (a hajszálereket is beleértve) 100ezer km hosszúságúak. Ez 2,5-szerese a föld átmérőjének :) . Ugye milyen lenyűgöző! Én ledöbbentem!! :) Ha nem mozgunk, akkor nincs oxigéncsere, és a vérünk lehet, hogy csak 50ezer km-t jár be a 100ezerből.

 

Na de nem elég sajnos mozogni, méregteleníteni is kell. Mert ha mozgás közben izzadunk, és tele vagyunk méreganyagokkal, akkor a pórusok eltömődnek, és a méreganyagok nem áramlanak ki. Mesélte, hogy akkoriban, amikor a férje elkezdte szedni a ganodermát, a méregtelenítés megindulása miatt a hónaljnál sárgás, narancsos színű volt a pólója mozgás után. Vagyis távoztak a méreganyagok. A hónalj alatt található egy csatorna a méreganyagok leadására. A dezodorok például gátolják a kiáramlást, és így a méreganyag visszafordulva a melleinkben halmozódik fel.

 

Az előadás egy tömény tudásanyagot adott át, de amit én ebből leegyszerűsítve eltettem magamnak, az az, hogy ügyelnem kell arra, hogy jó legyen vérkeringésem. Mert ha jó a vérkeringésem, az olyan, mint amikor a hal jól érzi magát a tiszta vízben. Ha a testünk savas, a vér sűrű, olyan ez, mint amikor a hal egy iszapos vízben él. Szegény halacska... Vagyis segítsük elő testünk öngyógyító képességét, javítsuk a vérkeringésünket, hogy a kis sejtjeink kapjanak elegendő oxigént, és ne éhezzenek. Lúgosítsuk a szervezetünket.

 

Sok- sok érdekességet, hasznos tudást osztott meg velünk aznap Jane.

 

Jane Yau Ganoterapeutával

 

 

Külön mesélek még a fiatalok életviteléről, a krónikus stresszről, mint csendes gyilkosról, de ezt majd később. Mert megittam a lúgosító ganodermás kávémat, és most megyek, elsétálok a közeli kúthoz, és iszok a lúgosító vízből :) . Ez a minimum, amit tehetek az egészségemért nap, mint nap. :)

 

 

 

Szeretnék többet tudni a DXN ganodermás kávéiról»»»

Szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasnám, mit jelent ez»»»

Szeretnék én is elindulni veled az úton»»»

 

 

 

aug

6

Mindennapok egészségtudatosan a DXN-nel

2015.08.06 - csütörtök

 

Egy korábbi 'Fél év az egészség jegyében' című bejegyzésemben már láthattad, mennyire fontos számomra az egészség.

 

 

Az egészségtudatosság nem mostanában kezdődött nálam. Még középiskolás koromban kerültek a kezembe olyan könyvek, mint a 'Vitamin Biblia', 'Testkontroll', Maria Treben könyvei a gyógynövényekről, és a természetes gyógymódokról. Mondanom sem kell, hogy egy tini számára mekkora hatással van minden, amivel abban a fogékony korban találkozik, így volt ez velem is. Faltam egyik könyvet a másik után. Nagy szerencsémre a családi ház tele volt ilyen, és hasonló témájú könyvekkel, így szabadon művelődhettem az egészség témakörében.

 

Túlzásokra hajlamos tiniként, a Testkontroll című könyvben ajánlott szelektív diétát például rögtön ki is próbáltam, ami, főleg akkoribban egy forradalmian új módszernek számított: a központi gondolata a táplálék megfelelő összeállításáról szól. Nem kevesebbet, hanem szelektíven kell étkezni. X ételt az Y- nal társítani, mert hatásukat így fejtik ki a legkönnyebben, és a szervezet úgy tudja őket a legkönnyebben feldolgozni. Így energikusak leszünk. Azóta sok víz lefolyt a Dunán..., de 1-2 főbb gondolatot a könyvből magamévá tettem.

 • Reggelire igyunk sokat, és együnk sok lédús gyümölcsöt, zöldséget, ezzel rendszeresen átmosva, méregtelenítve a szervezetünket.
 • A szervezetünkben 24 óra alatt 3 ciklust különböztethetünk meg: 04-12-óráig a KIVÁLASZTÁS, 12 - 20 óra között a BEVITEL, 20-04 között pedig a BEÉPÍTÉS zajlik.


Az egészség iránti érdeklődésem így keződött, és az egészségtudatosság azóta is egy központi helyet foglal el az életemben. Súlyproblémám sohasem volt, amire nekem inkább figyelnem kell, az a megfelelő mennyiségű tápanyag bevitele a szervezetembe, és a rendszeres étkezés. Legalábbis azóta, mióta főként ülőmunkát végzek, és számítógéphez vagyok kötve. Hajlamos vagyok elfelejteni enni, amikor belemerülök valamibe, kihagyni 1-1 étkezést.

 

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam, az, hogy a testünk tudja, mire van szüksége. Van egy belső hang, ami segít nekünk, csak meg kell tanulni meghallani. Neeem, nem a 'nem tudom abbahagyni ezt a chipset', 'nem tudom abbahagyni a sósmogyit', 'úgy ennék egy kis csokit' -féle hangokra gondolok :) :) :) . Hanem arra, amikor valamiért hirtelen éppen egyfajta zöldséget, gyümölcsöt, húst, magvakat stb. kívánunk.

 

A másik fontos gondolat számomra, az 'Ép testben, ép lélek'. A gondolataink megbetegítenek bennünket, a stresszes életmódunk megbetegít bennünket, de éppúgy egy elsavasodott, legyengült, fáradt, energia nélküli testben sem érezzük jól magunkat, és a gondolataink is kevésbé pozitívak, előremutatóak.

 

Sok könyv, sok előadás után arra jutottam, hogy az egyensúly a legfontosabb: mindent lehet, de mértékkel, és legyünk tudatosak, tanuljunk meg hallgatni a testünkre, és figyeljünk oda a jelekre. Nem könnyű..., kell hozzá idő, kitartás. Amiket már sikerült az életembe beépíteni, azok a gyógyteák (cickafark, zsálya, körömvirág, csalán), a DXN-es ganoderma gyógygomba és a DXN-es spirulina, ezenkívül szeretek főzni, és igyekszem finom, egészéges, tápláló, de mégis érdekes ételeket készíteni.

 

Forrásvíz, ganodermás kávé, ribizli, zsályaszörp

 

Így már azért nem csoda, hogy a DXN egészséges termékei pár éve elcsábítottak.  :) A DXN termékek ma már az életem része. Reggelente , rögtön ébredés után beveszem a ganoderma és spirulina tabettákat, majd egy fél- 1 óra múlva megiszom a DXN ganodermás kávémat (az én kedvencem a fenti képen is látható Cream Coffee).

 

Az egészséges termékek mellett rendszeresen vannak egészségről szóló előadások is, szombaton például erre megyek:

 

 

 

dxn eloadas - ganoterapia

Jane Yau a világ egyik leghíresebb, legelismertebb Ganoterapeutája, több, mint 10 éves ganoterapeuta tapasztalatával sok-sok hasznos információt kapunk tőle.

Sokszor előfordul az, hogy a hozzám törzsvásárlónak regisztrált DXN-es fogyasztók megkérdezik tőlem, hogy pl. magas vércukor szintre, magas koleszterinre milyen termékeket javaslok. Nem vagyok orvos, ezért mindig kikérem Jane Yau véleményét, aki mindig segítőkész, és mindig szépen leírja, hogy mit érdemes csinálni, mit nem, a gyógyulás érdekében.

Jövő héten elhozom nektek Jane Yau egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsait :) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addig is egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt, és igyatok sokat ebben a nagy melegben (például DXN ganodermás jeges kávét)! :)

 

 

 

 

 

Szeretnék többet tudni a DXN ganodermás kávéiról»»»

Szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasnám, mit jelent ez»»»

Szeretnék én is elindulni veled az úton»»»

 

 

júl

27

Új hét kezdődött, reggel van, ráadásul hétfő... Bár én mostanában egyre jobban szeretem a hétfőket :) A ma reggel is micsoda meglepetéssel indult!


Egy csomag érkezett, annyit tudtam róla csak, hogy a DXN küldte. Izgatottan felnyitom a dobozt, a mérete már sejtette, hogy nem egy levél érkezett, hanem valami nehezebb, súlyosabb tárgyról van szó.


A dobozt felnyitva a következő levelet látom:

'Kedves DXN Munkatársunk!
Nagy örömet jelent számunkra, hogy gratulálhatunk Neked azért, mert minősültél a 300 PPV Privilege Club-ba.
A teljesítményed hűen tükrözi mindazt a kemény munkát, elhatározást és képességeket, melyek segítségével elérted ezt a tagságot. Hiszünk benne, hogy céltudatos és teljesíthető célokat felállító példaként szolgálsz majd a csoportod tagjai számára. Mi azon leszünk, hogy jövőbeli törekvéseidben a segítségedre legyünk.
A teljesítményed elismeréseként fogadd Tőlünk szeretettel a csomagban lévő Oklevelet és a meglepetés DXN csésze szettet. 
Gratulálunk a megérdemelt minősülésed alkalmából és további sikereket kívánunk Neked és munkatársaidnak egyaránt a jövőben!' Üdvözlettel, DXN vezetősége

A levél alatt pedig ott az Oklevél és egy további kisebb doboz a már említett csésze szettel.

dxn kave csesze szett


A mai nappal újabb csészék kerültek a kávés csésze gyűjteményembe! Ezek a csészék nem akármilyen csészék ám! :) Az elmúlt hónapok munkáját, sikereit, kudarcait, a kellemes élményeket, a tapasztalatokat jelentik számomra.


És ahogyan a levél írja, valóban szeretném, ha minél több csapattársam részesülne hasonló gesztusokban, és élne át hasonlóan kellemes érzéseket, hiszen ez az ami motivál, lelkesít és visz előre! :)

 

 

Itt tudsz többet olvasni a DXN által forgalmazott termékekről.

 

 

Itt tudsz többet olvasni a DXN üzleti lehetőségről.

 

 

Itt tudsz többet olvasni a ganodermáról, mely oly sikeressé teszi a termékeket.

 

 

Itt tudsz nekem írni.


 

 

 

máj

28

Az olasz siker a DXN-nel

2014.05.28 - szerda

Az olasz történetem:


dxnsuccessologos


A DXN-be tavaly év elején vágtam bele, akkor még mit sem sejtve, hogy mennyire jól fogom benne érezni magam :)! A Vezetőnk, Judit mesélte, hogy tervben van az olasz piac nyitása, mi lenne, ha kihasználnánk az olasz nyelvtudásomat, és az olasz piacra fókuszálnánk.


Ez így is történt! Judit segítségével elkészült az olasz honlap, még tavaly nyáron, az olasz piac nyitása előtt. Novemberben pedig a DXN irodát nyitott Rómában. Akkoriban még alig-alig ismerték a DXN-t, viszont sokan szeretik a friss, új, izgalmasnak ígérkező dolgokat, így volt ez ezzel is.


A 20 eurós regisztrációs díjnak, az ingyenes webshopnak és hozzá járó ingyenes olasz nyelvű honlapnak köszönhetően egyre többen érdeklődtek az üzleti lehetőség iránt, ami nem is csoda! Ha valakinek megvan a motivációja, lelkesedése, és hajlandó munkát is belefektetni a DXN-be, szép sikereket lehet elérni, minimális befektetéssel.


10420017_879441622071857_1702841769080604966_n


Amit tudni kell az olaszokról: ők nagy kávé-ivó nemzet! :) A nap legfontosabb pillanata a kávé, amit rituális jelleggel fogyasztanak. Míg Magyarországon a vacsora után megkérdezik, hogy ’Egy kávét?’ és a válasz egy egyszerű ’Igen!’, addig ott a kávénak rengeteg típusa ismert: espresso, caffé macchiato, caffé decaffeinato, americano, caffé corretto, caffé ristretto, doppio, és így tovább.


  vicces_olasz_kávé


Voltak bennem kétségek, hogy ez a nagy kávé-ivó nemzet hogyan fogadja majd a DXN ganodermás kávéit, de boldogan vettem tudomásul egy idő után, hogy a temékek nagy sikernek örvendenek azok körében, akik egyszer kipróbálják, megkósolják. Egyrészt a minőségi alapanyagok miatt egy kellemes ízhatás jön létre, másrészt majdnem azonnal érezhető a szervezetre gyakorolt jótékony hatása a ganoderma kivonatnak köszönthetően. Többeknek nagy örömöt szerzett az, hogy újra ’rászokhattak’ a kávéra azok után, hogy évekig nélkülözniük kellett a normál kávét a kellemetlen mellékhatásai miatt.


Térjünk vissza a tavaly őszi időszakhoz…. Elkezdődött a munka, érkeztek az érdeklődők, és bővült a csapat… Ma már 300 körüli a regisztrált tagok száma, a fogyasztókat és az üzletépítőket együttvéve. Itt megnézhetitek az eddig sikereket elért olasz csapattársaimat. Óriási öröm az olasz csapattal együtt dolgozni, hatalmas energia, motiváció dolgozik bennük.


Ők Olaszországban vannak, én Magyarországon… mégis, hogyan lehet így együtt dolgozni, segíteni nekik…?


A mai modern technika szerencsére már lehetővé teszi, hogy különböző módokon tartsuk egymással a kapcsolatot, és mi számos eszközt használunk, hogy ez is sikerüljön is. A távolból, virtuálisan segíteni, motiválni, együtt dolgozni természetesen nem olyan, mintha mindenki egy városban lenne. A DXN-nél, globális cégről lévén szó, szerencsére a virtuális együttműködés nem újdonság. A világ különböző részeiről lehetnek csapattagjaink és a cég által biztosított online segítőeszközöknek köszönhetően a közös munka nem is olyan nehéz. Ami egy óriási lehetőséget, sőt motivációt jelent a nyelvgyakorlásra, nyelvfejlesztésre, és akár a nyelvtanulásra is! Nagyon örülök, hogy a közös munka során használhatom az olasz tudásomat, még akkor is, ha néha kicsit kopott, néha kicsit hibás, a lényeg, hogy minden nap tanulok valami újat, és nem csak nyelvileg, de az olasz gondolkodásról és kultúráról is. Hatalmas élmény ennyire közelről belelátni egy másik nemzet gondolkodásmódjába, főleg így, hogy nem abban az országban élek. Mindezek során barátságok alakulnak ki, ami miatt a DXN számomra 'inkább egy olyan szabadidőmben végzett tevékenység, ami sok örömöt ad, rengeteget tanulok belőle és élvezet csinálni, mint szigorú értelemben vett munka, kötöttségekkel’.


Manapság sokan keressük az értéket az életünkben, fiatalok vagyunk, még tele energiával, tudásvággyal, és tenni akarással. Szeretnénk kiteljesedni, a képességeinket, az idáig megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat használni a legkülönbözőbb módokon.


A DXN szabad teret ad, engedi, hogy kibontakozzunk, kiteljesedjünk, kreatívak legyünk, embereknek segítsünk, értéket adjunk, értéket teremtsünk.

 

Ha szeretnél ilyen, és hasonló élményeket átélni, csak bátorítani tudlak! :) Sőt, nagyon szívesen mesélek még, ha felveszed velem a kapcsolatot itt.

 

Biztosan merem állítani, hogy mindannyiunkban olyan lehetőségek szunnyadnak, amiket kár lenne veszni hagyni, ezeket a felszínre kell hozni, majd az így átélt pillanatokat élvezni.

A DXN hatalmas fejlődési lehetőséget nyújt, ha valakiben dolgozik a tettvágy, a belső motiváció, hogy valamit alkosson, értéket teremtsen, és adjon. Az ehhez szükséges támogatás és segítség pedig adott (az emberi tényező része a DXN-es csapatban, akik nagyon segítőkészek, a technikai része pedig biztosított az ingyenesen weblapok, webshopok, és egyéb online eszköz által).


Itt tudsz többet olvasni a DXN által forgalmazott termékekről.

Itt tudsz többet olvasni a DXN üzleti lehetőségről.

Itt tudsz többet olvasni a ganodermáról, mely oly sikeressé teszi a termékeket.

Itt tudsz nekem írni. 

ABCD

PS: sok európai ország piaca nyitás előtt áll még, ki tart velem, hogy meghódítsuk őket :)? (pl. Anglia, Írország, Svédország…)