A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

12

Összefoglaló - Mi történt a DXN-es világomban szeptember óta?


Utoljára szeptemberben írtam, amikor a sok sikeres csapattársamnak köszönhetően, a nagyon jó termékeknek és a szép forgalmunknak köszönhetően Gyémánt szintet értem el.

 

A TÖRTÉNETEM:

 

Szeptemberben a DXN szemináriumon megoszthattam a történetemet a magyarországi DXN-nel, ami egyrészt óriási megtiszteltetés volt, másrészt pedig hatalmas öröm és lehetőség. Azzal, hogy el kell mesélnem a történetemet, át is kellett gondolnom az eddig megtett utamat. Itt megnézheted te is a beszédemet, amire sokat készültem, ami miatt sokat izgultam, mégis nagyon jó érzés volt ott állni, és átadni az üzenetemet: hiszek abban, hogy mi fiatalok sokra vagyunk képesek, és tele vagyunk rejtett kincsekkel. A DXN-es termékek sokat segítenek az egészséges életvitelben, és támogatnak bennünket az álmaink megvalósításában:

 

 

 

 

DXN Magazin:

A beszédemet az Európai DXN Magazinban is megemlítették. (Köszönöm Pálma a szavaidat! :) ) - a 23. oldalra lapozva találsz pár sort rólam:

 

"A motiváció nem állt meg itt, hanem a szintén Executive Star Diamond Incze Csillával folytatódott. Incze Csilla egy fiatal magyar üzletasszony, aki egy hatalmas és sikeres hálózatot épített fel Olaszországban. Csilla számára különösen fontos a fiatal generáció és a nők támogatása, arra fókuszál, hogy segítsen nekik elérni a sikert és a függetlenséget. A DXN egy kiváló lehetőség számukra. Csilla arról is mesélt, hogy hogyan kezdett el dolgozni az olasz munkatársaival, és, hogy mik a különbségek a magyar és az olasz hálózatépítők között."

 

dxnmagazin

 

 

 

Házigazda szerep:

Egy újabb nagy lehetőséget kaptam a decemberi DXN szakmai napon, melynek a témája az egészség volt. Én lehettem az esemény házigazdája, és engem ért az a megtiszteltetés, hogy a nap előadóit felkonferálhattam, illetve az eseményt megnyitottam és lezártam. 

 

hazigazda dxn

 

Hihetetlenül örültem ennek a felkérésnek, ugyanakkor nagyon-nagyon féltem, hogy vajon tudom-e teljesíteni a feladatot. Jelentem, ma már december 12-e van, és a háziasszony szerepem szombaton megtörtént. Túléltem! :)

 

Sőt, nem csak túléltem, hanem rengeteg támogatás, bátorítás kaptam, és az esemény végén sokan gratuláltak.

 

Jó érzés volt ott lenni, és egy ilyen szerepból végigkalauzolni a közönséget ezen az izgalmas napon.

 

A videókat még biztosan vissza fogom nézni, mert nem tudtam megjegyezni azt a sok egészséggel kapcsolatos tanácsot, információt, amit megosztottak orvosok, törzsvásárlók, fogyasztók. Az biztos, hogy minden előadásban kiemelt szerepet kapott az életmódváltás fontossága.

 

Hiába szuperjók a DXN termékek, azok sem tudnak csodát tenni akkor, ha a kis lelkünket elhanyagoljuk. Tetszik ez a mindent felölelő holisztikus szemlélet, már egy ideje ennek a híve vagyok (pontosan 15 éves korom óta. :) )  

 

 

Év végi összefoglaló és 2017 megtervezése:

Jó érzés a tudásomat sok területen kamatoztatni az életben. Ilyen volt az is, amikor a DXN-nek tartottam egy webkonferenciát a tervezés fontosságáról, és beszéltem arról is, hogy hogyan érdemes megtervezni a 2017-es évet.

 

 

dxn-webinar tervezes

 

Sok múlik a tervezésen, de sok múlik a kiértékelésen is. Próbáltam gyakorlatiasan, példákkal szemléltetve beszélni erről a nem könnyű, de igen fontos témáról.  

 

 

ÖSSZEFOGLALVA:

Eseménydús év volt ez DXN szempontból, bár az egéz éves összefoglalóval még adós vagyok.

Az év utolsó hónapjai is mutatják, hogy milyen jó, ha találunk olyan témákat, olyan területeket az életben, ami érdekel bennünket.

Ha ezek a területek megvannak, akkor nincs más hátra, mint ássuk bele magunkat a témákban, osszuk meg tapasztalatainkat, és a siker nem marad el.

A DXN-nél nálam az egészséges életmód és a termékek segítenek abban, hogy ezen a pörgős és sok kihívásban, de sikerben bővelkedő úton haladjak. Néha nem könnyű. De megéri, mert 1-1 olyan pillanat, amikor valakinek segítek, az minden nehézségért, vagy fáradtságért kárpótol.

 

Végül egy idézet egy kedves barátnőmtől, aki csak annyit mondott a minap nekem:

 

 

"Csilla, olyan jó, hogy te a multis munkád mellett csinálsz valami hasznosat, segítesz embereken. Ez nem olyan, mint egy MLM, itt vannak ezek a termékek, amik hasznosak és segítenek az embereknek."

 

 

 

 

Én is szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasom, hogy mit jelent ez»»»

 

szept

16

 

Két dolog ihlette ezt a cikket:

 

Az egyik, hogy mostanában sok beszélgetésben volt részem fiatal lányokkal, akik kétségbe vannak esve, mert nem tudják, mit akarnak, miben jók, mit dolgozzanak, mi érdekli őket.

 

A másik dolog pedig, hogy a DXN-es online üzletemben elértem a napokban egy nagyon szép eredményt, szintet léptem.Ez a siker elgondolkodtatott:

 

Örülök neki, sokan gratuláltak, jól hangzik, és azt is sokszor hallom másoktól, hogy "nekem könnyű, mert...".

 

Így kicsit mögé szerettem volna nézni, hogy milyen út vezetett idáig.

 

Ez lesz az a mese, aminek a tanulságai bátorításul szólnak a korosztályomnak, akik bár kétségbeesnek néha, nagyon keresik az útjukat.

 

 

 

Tanulság 1:

Egyetemet elvégezve, friss diplomával a kezemben ilyen gondolataim voltak:

"Utazni akarok.... Világot látni akarok.... Nem akarok irodában ülni egész nap.... Amúgy sem értek nagyon semmihez, nem vagyok semminek a szakértője.... De online vállalkozásom lesz....Most viszont el kell kezdeni dolgozni..."

 

Tele voltam nagy álmokkal a női önmegvalósításról, de nem tudtam, hogy milyen út vezet az álmaimhoz.

 

Folyton azon járt az eszem, hogy miből legyen vállalkozásom, és figyeltem azokat, akik már megcsinálták. Tudni szerettem volna, hogy nekik "honnan jött az ötlet?"

 

Jött az első munkahely: nem szerettem a témát, nem szerettem ügyfélszolgálatos lenni, nem szerettem műszakban dolgozni, nem szerettem egész nap az irodában ülni, mert előtte sokkal pörgősebb, impulzívabb életet éltem. DE, csináltam, mert kellett a kereset. Közben folyamatosan nyitott szemmel jártam, folyamatosan tanultam, képeztem magam.Összefoglalva, ami neked is segíthet:

Lehet, hogy most nem szereted, amit csinálsz. De tekintsd ezt egy ideiglenes időszaknak, ami közben tanulhatsz mást, valami olyat, ami érdekel, kereshetsz új lehetőségeket, és egyre jobb önismeretre tehetsz szert.

 

 

 

Tanulság 2:

Visszagondolva látom, hogy kellettek azok a "nemszeretem munkahelyek", kellett az a "nemszeretem út", mert megtanultam olyan dolgokat, amikre később építhettem.

 

Kellett például az ügyfélszolgálatos tapasztalat ahhoz, hogy később a vállalkozásom ügyfeleit is "ki tudjam szolgálni". Kellett ez az élettapasztalat ahhoz, ahol most vagyok, és amit most csinálok.

 

 

Összefoglalva, ami neked is segíthet:

Sosem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged arra, amit most csinálsz!

 

 

 

Tanulság 3:

Az elmúlt években folyton az lebegett a szemem előtt, hogy MIT akarok: online vállalkozást, rugalmas munkaidőt, és, hogy tudjak úgy dolgozni, hogy közben a családommal vagyok.

 

De nem tudtam, hogyan érhetem el ezt.  Nem volt ötletem, nem volt saját termékem. Akkor mire építsem a vállalkozásomat??

 

Itt jött a képbe a DXN, mint MLM cég saját termékkel. A termékeit nagyon megszerettem, és úgy gondoltam, hogy azokon keresztül megtanulom az online marketinget. Hiszen ha online vállalkozást szeretnék, akkor az online marketinghez sem árt értenem, és azt már akkor tudtam, hogy én úgy tanulok a leghatékonyabban, ha csinálom, ha kipróbálom.

 

A DXN-ben arra építettem, amit szeretek: nyelvek, más kultúrák, utazások, kreativitás. Megtanultam, hogy mik az erősségeim, és, hogy az erősségeimre építve, valamit szenvedéllyel csinálva sikeres lehetek. A DXN-ben a sikert számomra a sok új ismerettség, sok új olasz barát, sok különleges utazás jelentette.

 

dxn nemzetkoziseg

 

 

dxn nemzetkoziseg

 

A 2015-ös évemet itt és itt foglaltam össze.

 

Összefoglalva, ami neked is segíthet:

Ha valamit csinálsz, ami nem 100%-os (mint nekem a DXN, mert mégsem az én saját termékemről volt szó), formáld a képedre. Hozd ki belőle a legtöbbet, és tanulj belőle minél többet. Mert hiszek abban, hogy mindenből tanulnunk kell, amivel találkozunk.  

 

 

Tanulság 4:

Folyamatos önképzés: a DXN adott egy tőkét, amit arra tudtam fordítani, hogy egyre többet tanuljak, és egyre szélesebb körű önismeretre tegyek szert. Nagyon nehéz volt főállás mellett csinálni, főleg úgy, hogy a munkahelyemen már akkoriban egyre több felelősséget, egyre komolyabb projekteket kaptam.

 

A DXN-es honlapjaimon, az olasz csapattársak vagy vásárlók dolgaival sokszor éjfélig dolgoztam, és hajnalban keltem, hogy folytassam. Viszont az segített, hogy fűtött a lelkesedés. Akkor és ott tanultam meg, hogy a későbbiekben is mindig arra törekszem majd, hogy bármit csinálok, az a fajta lelkesedés fűtsön.

 

 

Összefoglalva, ami neked is segíthet:

Csinálj minél több olyan dolgot, ami lelkesedéssel, szenvedéllyel tölt el. És mindeközben ki tudja... milyen lehetőségekkel találkozol. 

 

 

 

Tanulság 5:

Az útkeresés frusztráló, fárasztó és elkeserítő néha. Ezért szeretek visszanézni a megtett útra.

 

Készítettem egy tablót, hogy lássam a változást és a fejlődést. Mert én is, mint a generációm, türelmetlen vagyok, és mindent MOST akarok. Én is sokszor érzem azt, hogy milyen jó lenne, ha már rögtön most minden összejönne, amit szeretnék, és nem is kellene érte tennem semmit.

 

dxn történet

 

 

Viszont visszanézve látom, hogy milyen sokat haladtam a cél felé.

Megtanultam azt is, hogy a tudatos élettervezés az egyik erősségem: 2010-hez képest (görgessetek feljebb, ott írtam le, hogy 2010-ben hogyan éreztem magam) most így állnak a dolgaim:

"Sokat utazok. Világot látok. Reggelente lelkesen kelek fel. Már tudom, miben vagyok jó, és mire használjam az erősségeimet.  Van online vállalkozásom. Több lábon állok, és mindegyik lábamat szeretem: alkalmazotti projektmenedzserkedés, MLM online vállalkozás és a legújabb, amit még nem régen kezdtem, a coaching."

Összefoglalva, ami neked is segíthet:

Ha éppen nagyon elégedetlen időszakodat éled, állj meg egy pillanatra. Nézz vissza. Ha vizuális vagy, készíts egy tablót, hogy milyen voltál pár éve, és most hol tartasz. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat tanultál az eddigi úton.  Az útnak pedig sosincs vége, hiszen életünk végéig tanulunk.  

 

 

 

 

A fent felsorolt 5 tanulság után mit is mondhatnék? :)

 

Csak bátorítani tudlak, hogy

 • képezd magad folyamatosan,
 • ismerd meg magad minél jobban,
 • tartsd szem előtt a hosszútávú céljaidat, és azok majd segítenek a döntésekben, és tudatosnak maradni,
 • a nehézségekből tanulj, és lépj tovább,
 • TE vagy az első: napi szinten törődj a testi- lelki- szellemi JÓLÉTeddel,
 • légy bátor, hogy belekezdj valami újba
 • légy hálás, és értékeld azt, amit MOST van, ne légy mindig elégedetlen.

...és VÉGÜL ÖSSZEÁLL A KÉP! :)  

márc

24

Mielőtt rátérek arra, hogy mi az a lúgosító kávé, először nézzük, miért született ez a cikk.

Görgetem a Facebook falamat, nézegetem az Instagrammot, és minden tele van kávés életképekkel, kávés pillanatképekkel.


Úgy gondoltam, mivel a fél világ kávéfüggő, és én is az vagyok, írok egy kávés cikket.


Megírom a saját kávéstörténetemet. :)


Áttértem 3 éve egy lúgosító kávéra, és sok minden változott azóta:


1 - A lúgosító kávéval nem fáj a hasam:

 

Olaszországban éltem fél évet ösztöndíjasként. Huh, már 10 éve történt!! Hogy telik az idő! Ott szoktam rá a kávéra.

 

Lehet Olaszországban valaki NEM KÁVÉFÜGGŐ? :) Reggel egy cappuccinoval kezdtem a napot. És nagyon-nagyon ritkán, délután ittam egy koffeinmentes kávét. Ennyit bírt a gyomrom. Vagy sokszor ennyit sem, mert már ettől is fájt. Dehát ki tud ellenállni az utcát beszövő kávé illatának, ugye? :) Fél év után hazatértem, és hiányzott a kávé. Próbáltam reprodukálni a kinti ízeket. Vettem kotyogós kávéfőzőt Olaszországban, hoztam onnan  Lavazzát, de valahogyan a gyomrom továbbra sem szerette a kávét. Így le kell róla szoknom, és csak néha-néha csináltam egyet magamnak nosztalgiából.

Vannak azok az instant egészséges kávék, amikben a hozzáadott ganoderma, maca, ginseng semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát. Ettől lesz a kávé lúgosító hatású. Ettől nem marja a sav a gyomromat.

 

3 évvel ezelőttig nem tudtam ezeknek a kávéknak a létezéséről. De szerelem lett első kóstolásra! Azóta minden reggel ezt iszom. Napi egyet. Többre nincs szükségem.

 

 

2 - Ezentúl lehetek kávéfüggő HIVATALOSAN

 

Szeretem a kávé ízét.

Szeretem a kávé illatát.

Szeretem a kávét elkészíteni - ez egy reggeli rituálé.

Szeretem a kávét fotózni.

Szeretek a kávés képekkel kreatívkodni.

 

Sok-sok kávés képet készítettem már.

 

A Facebook oldalamon is szinte minden kávés kép tőlem származik.

Így kötöm össze a szenvedélyeimet egymással. :)

 

 

kavescsesze

reggeli ganoderma kave reggeli kave Collage DXN kaves kepek
3 -  A lúgosító kávéval energikus vagyok egész nap:

 

Amikor először megkóstoltam, meglepett, hogy finom...

ŐSZINTÉN, mire számíthat az ember egy instant kávénál? De finom volt.

Azóta is minden reggel az a....MÁSODIK GONDOLATOM ébredés után, hogy KÁVÉ!! :)

 

Már pár nap után éreztem a különbséget, egész nap élénk voltam.

 

Ami számomra még meglepőbb, hogy a hosszabban tartó élénkségérzet a Ganodermától származik és nem elsősorban a koffeintől.

 

 

4 -  Ha az olaszok is megisszák, nagy baj nem lehet

 

Én nem csak, mint FOGYASZTÓ láttam fantáziát a kávéban. Több száz fogyasztó tartozik hozzám: OLASZORSZÁGBAN.

 

Összekötöttem a szenvedélyeimet.

 

Tudjátok, az olasz nagy kávé-ivó nemzet! :)

 

A nap legfontosabb pillanata a kávé, amit rituális jelleggel fogyasztanak.


Míg Magyarországon a vacsora után megkérdezik, hogy ’Egy kávét?’ és a válasz egy egyszerű ’Igen!’, addig ott a kávénak rengeteg típusa ismert: espresso, caffé macchiato, caffé decaffeinato, americano, caffé corretto, caffé ristretto, doppio, és így tovább.

 

 

Voltak bennem kétségek, hogy ez a nagy kávé-ivó nemzet hogyan fogadja majd a DXN ganodermás kávéit, de boldogan vettem tudomásul egy idő után, hogy a termékek nagy sikernek örvendenek azok körében, akik egyszer kipróbálják, megkósolják.

 

Egyrészt a minőségi alapanyagok miatt egy kellemes ízhatás jön létre, másrészt majdnem azonnal érezhető a szervezetre gyakorolt jótékony hatása a ganoderma kivonatnak köszönthetően. 

 

Többeknek nagy örömöt szerzett az, hogy újra ’rászokhattak’ a kávéra azok után, hogy évekig nélkülözniük kellett a normál kávét a kellemetlen mellékhatásai miatt.

 

 

 

DIÓHÉJBAN, vagyis inkább KÁVÉHÉJBAN:

 

A GANODERMA gomba, a MACA gomba, és a GINSENG semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé lúgosít. Modern világunkban az emberre a túlsavasodás jellemző, mely akár csontritkuláshoz, rákhoz is vezethet, de további kellemetlen tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót. A ganodermás kávé hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához. 

 

 

Írj nekem itt, ha megkósolnád, küldök neked kóstolót.

 

Vagy katt ide, és itt te is beszerezheted őket»»»

 

 

aug

13

Megvolt a DXN-es egészségnap Jane Yau-val, a ganoterapeutával, ahogyan ebben a cikkben beharangoztam.

 

Mielőtt mesélek erről, nézzük csak, mi az a ganoterápia.

 

A ganoterápia holisztikusan közelít az emberi testhez, teljes egészében tekint rá. Azt vallja, hogy a legjobb doktor a saját testünk, a saját szervezetünk. Ha bármilyen betegségünk van, nézzünk a dolgok mélyére, és próbáljuk megérteni, hogy nincsenek betegségek, csak tünetek vannak. A testünk gondoskodik az egészségünkről, de szüksége van segítségre ehhez tőlünk: megfelelő táplálékra, ami lehet többek között a ganoderma gyógygomba is.

 

Az előadást Jane Yau tartotta, Malajziából érkezett fiával, William-mel. Jane 14 éve foglalkozik a ganoterápiával és a preventív orvoslással. A fő hangsúlyt a megelőzésre helyezi.

 

 

Biztosan láttatok már olyan idősebb hölgyeket, urakat, akik akkora lendülettel, és annyi energiával rendelkeznek, hogy az már irígylésreméltó? Jane pontosan ilyen, 60 éves, és a lendület, az energia, az erő, az életszeret, ami árad belőle, hihetetlen. A mosoly nem hervad le az arcáról, ő az az egyéniség, akit mindenki észrevesz, akire mindenki figyel.

 

 

Jane Yau - Ganoterapeuta

 

 

Előadását egy általános bevezetővel kezdi, ekkor is hangsúlyozva, hogy igyekezzünk a megelőzésre koncentrálni, bár elismeri, hogy a mai modern világban elkerülhetetlen, hogy méreganyagokat vigyünk be a szervezetünkbe. Régen a vegyszert le lehetett mosni a gyümölcsről, zöldségről, ma már a káros anyagok behatolnak a héjon keresztül. Így főzés közben is káros anyagokat lélegzünk be az ételből áramló gőzzel.

 

 

Kiemelte, hogy az európaiak mennyire kevés zöld ételt esznek. 3 hete van Európában, több országba ellátogatott, és akárhol ettek, fiával mindig harcoltak a zöld falatokért. :) Malajziában megtanítják a babáknak, gyerekeknek, hogy a zöldség fontos, és ha nem esznek zöldséget, nem kapnak húst sem. Mert, hogy a gyerekeknek a húsevést nem kell megtanítani, azt szeretik, de a zöldségekre valahogy sosem vágynak :) .

Mesélt az emésztőrendszer kiemelt szerepéről, arról, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, a hippokratésztől ismert gondolatokat kiemelve:

 

'A táplálékod legyen a gyógyítód.'
'A halál a bélben lakozik.'

Az emésztőrendszerünk a második agyunk, ezért annyira fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitele, nem beszélve arról, hogy az időzítés is fontos! A szervezetünknek van egy természetes ritmusa.

 

 

Mesélt a mozgás kiemelt szerepéről. De tudjuk, hogy miért olyan fontos mozogni, azon kívül, hogy szeretnénk szépek, csinosak lenni? :) A szívünk monotonon pumpál nap, mint nap. Ennek a monoton pumpálásnak köszönhetően vannak olyan szerveink, amik nem kapnak megfelelő mennyiségű vért. Ha mozgunk, akkor a szív gyorsabban pumpálja a vért, és a szerveinket ezáltal ellátjuk megfelelő mennyiségű vérrel. Ezért nem jó egész nap ülni a számítógép előtt, vagy az irodában! Pedig ez már hozzátartozik a fiatalok életmódjához :( . Jane minden reggel sétál egy órát a közeli parkban férjével. Ne feledkezzünk el arról, hogy a séta is mozgás, lehet intenzíven sétálni. Nem feltétlenül szükséges elmenni fitnessterembe, órákra járni.

 

 

Egy érdekesség, ami még inkább segíthet megérteni, miért olyan fontos a vérkeringésünk. Ereink (a hajszálereket is beleértve) 100ezer km hosszúságúak. Ez 2,5-szerese a föld átmérőjének :) . Ugye milyen lenyűgöző! Én ledöbbentem!! :) Ha nem mozgunk, akkor nincs oxigéncsere, és a vérünk lehet, hogy csak 50ezer km-t jár be a 100ezerből.

 

Na de nem elég sajnos mozogni, méregteleníteni is kell. Mert ha mozgás közben izzadunk, és tele vagyunk méreganyagokkal, akkor a pórusok eltömődnek, és a méreganyagok nem áramlanak ki. Mesélte, hogy akkoriban, amikor a férje elkezdte szedni a ganodermát, a méregtelenítés megindulása miatt a hónaljnál sárgás, narancsos színű volt a pólója mozgás után. Vagyis távoztak a méreganyagok. A hónalj alatt található egy csatorna a méreganyagok leadására. A dezodorok például gátolják a kiáramlást, és így a méreganyag visszafordulva a melleinkben halmozódik fel.

 

Az előadás egy tömény tudásanyagot adott át, de amit én ebből leegyszerűsítve eltettem magamnak, az az, hogy ügyelnem kell arra, hogy jó legyen vérkeringésem. Mert ha jó a vérkeringésem, az olyan, mint amikor a hal jól érzi magát a tiszta vízben. Ha a testünk savas, a vér sűrű, olyan ez, mint amikor a hal egy iszapos vízben él. Szegény halacska... Vagyis segítsük elő testünk öngyógyító képességét, javítsuk a vérkeringésünket, hogy a kis sejtjeink kapjanak elegendő oxigént, és ne éhezzenek. Lúgosítsuk a szervezetünket.

 

Sok- sok érdekességet, hasznos tudást osztott meg velünk aznap Jane.

 

Jane Yau Ganoterapeutával

 

 

Külön mesélek még a fiatalok életviteléről, a krónikus stresszről, mint csendes gyilkosról, de ezt majd később. Mert megittam a lúgosító ganodermás kávémat, és most megyek, elsétálok a közeli kúthoz, és iszok a lúgosító vízből :) . Ez a minimum, amit tehetek az egészségemért nap, mint nap. :)

 

 

 

Szeretnék többet tudni a DXN ganodermás kávéiról»»»

Szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasnám, mit jelent ez»»»

Szeretnék én is elindulni veled az úton»»»

 

 

 

aug

6

Mindennapok egészségtudatosan a DXN-nel

2015.08.06 - csütörtök

 

Egy korábbi 'Fél év az egészség jegyében' című bejegyzésemben már láthattad, mennyire fontos számomra az egészség.

 

 

Az egészségtudatosság nem mostanában kezdődött nálam. Még középiskolás koromban kerültek a kezembe olyan könyvek, mint a 'Vitamin Biblia', 'Testkontroll', Maria Treben könyvei a gyógynövényekről, és a természetes gyógymódokról. Mondanom sem kell, hogy egy tini számára mekkora hatással van minden, amivel abban a fogékony korban találkozik, így volt ez velem is. Faltam egyik könyvet a másik után. Nagy szerencsémre a családi ház tele volt ilyen, és hasonló témájú könyvekkel, így szabadon művelődhettem az egészség témakörében.

 

Túlzásokra hajlamos tiniként, a Testkontroll című könyvben ajánlott szelektív diétát például rögtön ki is próbáltam, ami, főleg akkoribban egy forradalmian új módszernek számított: a központi gondolata a táplálék megfelelő összeállításáról szól. Nem kevesebbet, hanem szelektíven kell étkezni. X ételt az Y- nal társítani, mert hatásukat így fejtik ki a legkönnyebben, és a szervezet úgy tudja őket a legkönnyebben feldolgozni. Így energikusak leszünk. Azóta sok víz lefolyt a Dunán..., de 1-2 főbb gondolatot a könyvből magamévá tettem.

 • Reggelire igyunk sokat, és együnk sok lédús gyümölcsöt, zöldséget, ezzel rendszeresen átmosva, méregtelenítve a szervezetünket.
 • A szervezetünkben 24 óra alatt 3 ciklust különböztethetünk meg: 04-12-óráig a KIVÁLASZTÁS, 12 - 20 óra között a BEVITEL, 20-04 között pedig a BEÉPÍTÉS zajlik.


Az egészség iránti érdeklődésem így keződött, és az egészségtudatosság azóta is egy központi helyet foglal el az életemben. Súlyproblémám sohasem volt, amire nekem inkább figyelnem kell, az a megfelelő mennyiségű tápanyag bevitele a szervezetembe, és a rendszeres étkezés. Legalábbis azóta, mióta főként ülőmunkát végzek, és számítógéphez vagyok kötve. Hajlamos vagyok elfelejteni enni, amikor belemerülök valamibe, kihagyni 1-1 étkezést.

 

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam, az, hogy a testünk tudja, mire van szüksége. Van egy belső hang, ami segít nekünk, csak meg kell tanulni meghallani. Neeem, nem a 'nem tudom abbahagyni ezt a chipset', 'nem tudom abbahagyni a sósmogyit', 'úgy ennék egy kis csokit' -féle hangokra gondolok :) :) :) . Hanem arra, amikor valamiért hirtelen éppen egyfajta zöldséget, gyümölcsöt, húst, magvakat stb. kívánunk.

 

A másik fontos gondolat számomra, az 'Ép testben, ép lélek'. A gondolataink megbetegítenek bennünket, a stresszes életmódunk megbetegít bennünket, de éppúgy egy elsavasodott, legyengült, fáradt, energia nélküli testben sem érezzük jól magunkat, és a gondolataink is kevésbé pozitívak, előremutatóak.

 

Sok könyv, sok előadás után arra jutottam, hogy az egyensúly a legfontosabb: mindent lehet, de mértékkel, és legyünk tudatosak, tanuljunk meg hallgatni a testünkre, és figyeljünk oda a jelekre. Nem könnyű..., kell hozzá idő, kitartás. Amiket már sikerült az életembe beépíteni, azok a gyógyteák (cickafark, zsálya, körömvirág, csalán), a DXN-es ganoderma gyógygomba és a DXN-es spirulina, ezenkívül szeretek főzni, és igyekszem finom, egészéges, tápláló, de mégis érdekes ételeket készíteni.

 

Forrásvíz, ganodermás kávé, ribizli, zsályaszörp

 

Így már azért nem csoda, hogy a DXN egészséges termékei pár éve elcsábítottak.  :) A DXN termékek ma már az életem része. Reggelente , rögtön ébredés után beveszem a ganoderma és spirulina tabettákat, majd egy fél- 1 óra múlva megiszom a DXN ganodermás kávémat (az én kedvencem a fenti képen is látható Cream Coffee).

 

Az egészséges termékek mellett rendszeresen vannak egészségről szóló előadások is, szombaton például erre megyek:

 

 

 

dxn eloadas - ganoterapia

Jane Yau a világ egyik leghíresebb, legelismertebb Ganoterapeutája, több, mint 10 éves ganoterapeuta tapasztalatával sok-sok hasznos információt kapunk tőle.

Sokszor előfordul az, hogy a hozzám törzsvásárlónak regisztrált DXN-es fogyasztók megkérdezik tőlem, hogy pl. magas vércukor szintre, magas koleszterinre milyen termékeket javaslok. Nem vagyok orvos, ezért mindig kikérem Jane Yau véleményét, aki mindig segítőkész, és mindig szépen leírja, hogy mit érdemes csinálni, mit nem, a gyógyulás érdekében.

Jövő héten elhozom nektek Jane Yau egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsait :) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addig is egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt, és igyatok sokat ebben a nagy melegben (például DXN ganodermás jeges kávét)! :)

 

 

 

 

 

Szeretnék többet tudni a DXN ganodermás kávéiról»»»

Szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasnám, mit jelent ez»»»

Szeretnék én is elindulni veled az úton»»»