A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

12

Negyed éves összefoglaló - Mit történt a DXN-es világomban szeptember óta?

2016.12.12 - hétfő

Összefoglaló - Mi történt a DXN-es világomban szeptember óta?


Utoljára szeptemberben írtam, amikor a sok sikeres csapattársamnak köszönhetően, a nagyon jó termékeknek és a szép forgalmunknak köszönhetően Gyémánt szintet értem el.

 

A TÖRTÉNETEM:

 

Szeptemberben a DXN szemináriumon megoszthattam a történetemet a magyarországi DXN-nel, ami egyrészt óriási megtiszteltetés volt, másrészt pedig hatalmas öröm és lehetőség. Azzal, hogy el kell mesélnem a történetemet, át is kellett gondolnom az eddig megtett utamat. Itt megnézheted te is a beszédemet, amire sokat készültem, ami miatt sokat izgultam, mégis nagyon jó érzés volt ott állni, és átadni az üzenetemet: hiszek abban, hogy mi fiatalok sokra vagyunk képesek, és tele vagyunk rejtett kincsekkel. A DXN-es termékek sokat segítenek az egészséges életvitelben, és támogatnak bennünket az álmaink megvalósításában:

 

 

 

 

DXN Magazin:

A beszédemet az Európai DXN Magazinban is megemlítették. (Köszönöm Pálma a szavaidat! :) ) - a 23. oldalra lapozva találsz pár sort rólam:

 

"A motiváció nem állt meg itt, hanem a szintén Executive Star Diamond Incze Csillával folytatódott. Incze Csilla egy fiatal magyar üzletasszony, aki egy hatalmas és sikeres hálózatot épített fel Olaszországban. Csilla számára különösen fontos a fiatal generáció és a nők támogatása, arra fókuszál, hogy segítsen nekik elérni a sikert és a függetlenséget. A DXN egy kiváló lehetőség számukra. Csilla arról is mesélt, hogy hogyan kezdett el dolgozni az olasz munkatársaival, és, hogy mik a különbségek a magyar és az olasz hálózatépítők között."

 

dxnmagazin

 

 

 

Házigazda szerep:

Egy újabb nagy lehetőséget kaptam a decemberi DXN szakmai napon, melynek a témája az egészség volt. Én lehettem az esemény házigazdája, és engem ért az a megtiszteltetés, hogy a nap előadóit felkonferálhattam, illetve az eseményt megnyitottam és lezártam. 

 

hazigazda dxn

 

Hihetetlenül örültem ennek a felkérésnek, ugyanakkor nagyon-nagyon féltem, hogy vajon tudom-e teljesíteni a feladatot. Jelentem, ma már december 12-e van, és a háziasszony szerepem szombaton megtörtént. Túléltem! :)

 

Sőt, nem csak túléltem, hanem rengeteg támogatás, bátorítás kaptam, és az esemény végén sokan gratuláltak.

 

Jó érzés volt ott lenni, és egy ilyen szerepból végigkalauzolni a közönséget ezen az izgalmas napon.

 

A videókat még biztosan vissza fogom nézni, mert nem tudtam megjegyezni azt a sok egészséggel kapcsolatos tanácsot, információt, amit megosztottak orvosok, törzsvásárlók, fogyasztók. Az biztos, hogy minden előadásban kiemelt szerepet kapott az életmódváltás fontossága.

 

Hiába szuperjók a DXN termékek, azok sem tudnak csodát tenni akkor, ha a kis lelkünket elhanyagoljuk. Tetszik ez a mindent felölelő holisztikus szemlélet, már egy ideje ennek a híve vagyok (pontosan 15 éves korom óta. :) )  

 

 

Év végi összefoglaló és 2017 megtervezése:

Jó érzés a tudásomat sok területen kamatoztatni az életben. Ilyen volt az is, amikor a DXN-nek tartottam egy webkonferenciát a tervezés fontosságáról, és beszéltem arról is, hogy hogyan érdemes megtervezni a 2017-es évet.

 

 

dxn-webinar tervezes

 

Sok múlik a tervezésen, de sok múlik a kiértékelésen is. Próbáltam gyakorlatiasan, példákkal szemléltetve beszélni erről a nem könnyű, de igen fontos témáról.  

 

 

ÖSSZEFOGLALVA:

Eseménydús év volt ez DXN szempontból, bár az egéz éves összefoglalóval még adós vagyok.

Az év utolsó hónapjai is mutatják, hogy milyen jó, ha találunk olyan témákat, olyan területeket az életben, ami érdekel bennünket.

Ha ezek a területek megvannak, akkor nincs más hátra, mint ássuk bele magunkat a témákban, osszuk meg tapasztalatainkat, és a siker nem marad el.

A DXN-nél nálam az egészséges életmód és a termékek segítenek abban, hogy ezen a pörgős és sok kihívásban, de sikerben bővelkedő úton haladjak. Néha nem könnyű. De megéri, mert 1-1 olyan pillanat, amikor valakinek segítek, az minden nehézségért, vagy fáradtságért kárpótol.

 

Végül egy idézet egy kedves barátnőmtől, aki csak annyit mondott a minap nekem:

 

 

"Csilla, olyan jó, hogy te a multis munkád mellett csinálsz valami hasznosat, segítesz embereken. Ez nem olyan, mint egy MLM, itt vannak ezek a termékek, amik hasznosak és segítenek az embereknek."

 

 

 

 

Én is szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasom, hogy mit jelent ez»»»

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on