A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

6

Mindennapok egészségtudatosan a DXN-nel

2015.08.06 - csütörtök

 

Egy korábbi 'Fél év az egészség jegyében' című bejegyzésemben már láthattad, mennyire fontos számomra az egészség.

 

 

Az egészségtudatosság nem mostanában kezdődött nálam. Még középiskolás koromban kerültek a kezembe olyan könyvek, mint a 'Vitamin Biblia', 'Testkontroll', Maria Treben könyvei a gyógynövényekről, és a természetes gyógymódokról. Mondanom sem kell, hogy egy tini számára mekkora hatással van minden, amivel abban a fogékony korban találkozik, így volt ez velem is. Faltam egyik könyvet a másik után. Nagy szerencsémre a családi ház tele volt ilyen, és hasonló témájú könyvekkel, így szabadon művelődhettem az egészség témakörében.

 

Túlzásokra hajlamos tiniként, a Testkontroll című könyvben ajánlott szelektív diétát például rögtön ki is próbáltam, ami, főleg akkoribban egy forradalmian új módszernek számított: a központi gondolata a táplálék megfelelő összeállításáról szól. Nem kevesebbet, hanem szelektíven kell étkezni. X ételt az Y- nal társítani, mert hatásukat így fejtik ki a legkönnyebben, és a szervezet úgy tudja őket a legkönnyebben feldolgozni. Így energikusak leszünk. Azóta sok víz lefolyt a Dunán..., de 1-2 főbb gondolatot a könyvből magamévá tettem.

 • Reggelire igyunk sokat, és együnk sok lédús gyümölcsöt, zöldséget, ezzel rendszeresen átmosva, méregtelenítve a szervezetünket.
 • A szervezetünkben 24 óra alatt 3 ciklust különböztethetünk meg: 04-12-óráig a KIVÁLASZTÁS, 12 - 20 óra között a BEVITEL, 20-04 között pedig a BEÉPÍTÉS zajlik.


Az egészség iránti érdeklődésem így keződött, és az egészségtudatosság azóta is egy központi helyet foglal el az életemben. Súlyproblémám sohasem volt, amire nekem inkább figyelnem kell, az a megfelelő mennyiségű tápanyag bevitele a szervezetembe, és a rendszeres étkezés. Legalábbis azóta, mióta főként ülőmunkát végzek, és számítógéphez vagyok kötve. Hajlamos vagyok elfelejteni enni, amikor belemerülök valamibe, kihagyni 1-1 étkezést.

 

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam, az, hogy a testünk tudja, mire van szüksége. Van egy belső hang, ami segít nekünk, csak meg kell tanulni meghallani. Neeem, nem a 'nem tudom abbahagyni ezt a chipset', 'nem tudom abbahagyni a sósmogyit', 'úgy ennék egy kis csokit' -féle hangokra gondolok :) :) :) . Hanem arra, amikor valamiért hirtelen éppen egyfajta zöldséget, gyümölcsöt, húst, magvakat stb. kívánunk.

 

A másik fontos gondolat számomra, az 'Ép testben, ép lélek'. A gondolataink megbetegítenek bennünket, a stresszes életmódunk megbetegít bennünket, de éppúgy egy elsavasodott, legyengült, fáradt, energia nélküli testben sem érezzük jól magunkat, és a gondolataink is kevésbé pozitívak, előremutatóak.

 

Sok könyv, sok előadás után arra jutottam, hogy az egyensúly a legfontosabb: mindent lehet, de mértékkel, és legyünk tudatosak, tanuljunk meg hallgatni a testünkre, és figyeljünk oda a jelekre. Nem könnyű..., kell hozzá idő, kitartás. Amiket már sikerült az életembe beépíteni, azok a gyógyteák (cickafark, zsálya, körömvirág, csalán), a DXN-es ganoderma gyógygomba és a DXN-es spirulina, ezenkívül szeretek főzni, és igyekszem finom, egészéges, tápláló, de mégis érdekes ételeket készíteni.

 

Forrásvíz, ganodermás kávé, ribizli, zsályaszörp

 

Így már azért nem csoda, hogy a DXN egészséges termékei pár éve elcsábítottak.  :) A DXN termékek ma már az életem része. Reggelente , rögtön ébredés után beveszem a ganoderma és spirulina tabettákat, majd egy fél- 1 óra múlva megiszom a DXN ganodermás kávémat (az én kedvencem a fenti képen is látható Cream Coffee).

 

Az egészséges termékek mellett rendszeresen vannak egészségről szóló előadások is, szombaton például erre megyek:

 

 

 

dxn eloadas - ganoterapia

Jane Yau a világ egyik leghíresebb, legelismertebb Ganoterapeutája, több, mint 10 éves ganoterapeuta tapasztalatával sok-sok hasznos információt kapunk tőle.

Sokszor előfordul az, hogy a hozzám törzsvásárlónak regisztrált DXN-es fogyasztók megkérdezik tőlem, hogy pl. magas vércukor szintre, magas koleszterinre milyen termékeket javaslok. Nem vagyok orvos, ezért mindig kikérem Jane Yau véleményét, aki mindig segítőkész, és mindig szépen leírja, hogy mit érdemes csinálni, mit nem, a gyógyulás érdekében.

Jövő héten elhozom nektek Jane Yau egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsait :) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addig is egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt, és igyatok sokat ebben a nagy melegben (például DXN ganodermás jeges kávét)! :)

 

 

 

 

 

Szeretnék többet tudni a DXN ganodermás kávéiról»»»

Szeretnék törzsvásárlónak regisztrálni, de előtte elolvasnám, mit jelent ez»»»

Szeretnék én is elindulni veled az úton»»»

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on