A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

28

Az olasz siker a DXN-nel

2014.05.28 - szerda

Az olasz történetem:


dxnsuccessologos


A DXN-be tavaly év elején vágtam bele, akkor még mit sem sejtve, hogy mennyire jól fogom benne érezni magam :)! A Vezetőnk, Judit mesélte, hogy tervben van az olasz piac nyitása, mi lenne, ha kihasználnánk az olasz nyelvtudásomat, és az olasz piacra fókuszálnánk.


Ez így is történt! Judit segítségével elkészült az olasz honlap, még tavaly nyáron, az olasz piac nyitása előtt. Novemberben pedig a DXN irodát nyitott Rómában. Akkoriban még alig-alig ismerték a DXN-t, viszont sokan szeretik a friss, új, izgalmasnak ígérkező dolgokat, így volt ez ezzel is.


A 20 eurós regisztrációs díjnak, az ingyenes webshopnak és hozzá járó ingyenes olasz nyelvű honlapnak köszönhetően egyre többen érdeklődtek az üzleti lehetőség iránt, ami nem is csoda! Ha valakinek megvan a motivációja, lelkesedése, és hajlandó munkát is belefektetni a DXN-be, szép sikereket lehet elérni, minimális befektetéssel.


10420017_879441622071857_1702841769080604966_n


Amit tudni kell az olaszokról: ők nagy kávé-ivó nemzet! :) A nap legfontosabb pillanata a kávé, amit rituális jelleggel fogyasztanak. Míg Magyarországon a vacsora után megkérdezik, hogy ’Egy kávét?’ és a válasz egy egyszerű ’Igen!’, addig ott a kávénak rengeteg típusa ismert: espresso, caffé macchiato, caffé decaffeinato, americano, caffé corretto, caffé ristretto, doppio, és így tovább.


  vicces_olasz_kávé


Voltak bennem kétségek, hogy ez a nagy kávé-ivó nemzet hogyan fogadja majd a DXN ganodermás kávéit, de boldogan vettem tudomásul egy idő után, hogy a temékek nagy sikernek örvendenek azok körében, akik egyszer kipróbálják, megkósolják. Egyrészt a minőségi alapanyagok miatt egy kellemes ízhatás jön létre, másrészt majdnem azonnal érezhető a szervezetre gyakorolt jótékony hatása a ganoderma kivonatnak köszönthetően. Többeknek nagy örömöt szerzett az, hogy újra ’rászokhattak’ a kávéra azok után, hogy évekig nélkülözniük kellett a normál kávét a kellemetlen mellékhatásai miatt.


Térjünk vissza a tavaly őszi időszakhoz…. Elkezdődött a munka, érkeztek az érdeklődők, és bővült a csapat… Ma már 300 körüli a regisztrált tagok száma, a fogyasztókat és az üzletépítőket együttvéve. Itt megnézhetitek az eddig sikereket elért olasz csapattársaimat. Óriási öröm az olasz csapattal együtt dolgozni, hatalmas energia, motiváció dolgozik bennük.


Ők Olaszországban vannak, én Magyarországon… mégis, hogyan lehet így együtt dolgozni, segíteni nekik…?


A mai modern technika szerencsére már lehetővé teszi, hogy különböző módokon tartsuk egymással a kapcsolatot, és mi számos eszközt használunk, hogy ez is sikerüljön is. A távolból, virtuálisan segíteni, motiválni, együtt dolgozni természetesen nem olyan, mintha mindenki egy városban lenne. A DXN-nél, globális cégről lévén szó, szerencsére a virtuális együttműködés nem újdonság. A világ különböző részeiről lehetnek csapattagjaink és a cég által biztosított online segítőeszközöknek köszönhetően a közös munka nem is olyan nehéz. Ami egy óriási lehetőséget, sőt motivációt jelent a nyelvgyakorlásra, nyelvfejlesztésre, és akár a nyelvtanulásra is! Nagyon örülök, hogy a közös munka során használhatom az olasz tudásomat, még akkor is, ha néha kicsit kopott, néha kicsit hibás, a lényeg, hogy minden nap tanulok valami újat, és nem csak nyelvileg, de az olasz gondolkodásról és kultúráról is. Hatalmas élmény ennyire közelről belelátni egy másik nemzet gondolkodásmódjába, főleg így, hogy nem abban az országban élek. Mindezek során barátságok alakulnak ki, ami miatt a DXN számomra 'inkább egy olyan szabadidőmben végzett tevékenység, ami sok örömöt ad, rengeteget tanulok belőle és élvezet csinálni, mint szigorú értelemben vett munka, kötöttségekkel’.


Manapság sokan keressük az értéket az életünkben, fiatalok vagyunk, még tele energiával, tudásvággyal, és tenni akarással. Szeretnénk kiteljesedni, a képességeinket, az idáig megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat használni a legkülönbözőbb módokon.


A DXN szabad teret ad, engedi, hogy kibontakozzunk, kiteljesedjünk, kreatívak legyünk, embereknek segítsünk, értéket adjunk, értéket teremtsünk.

 

Ha szeretnél ilyen, és hasonló élményeket átélni, csak bátorítani tudlak! :) Sőt, nagyon szívesen mesélek még, ha felveszed velem a kapcsolatot itt.

 

Biztosan merem állítani, hogy mindannyiunkban olyan lehetőségek szunnyadnak, amiket kár lenne veszni hagyni, ezeket a felszínre kell hozni, majd az így átélt pillanatokat élvezni.

A DXN hatalmas fejlődési lehetőséget nyújt, ha valakiben dolgozik a tettvágy, a belső motiváció, hogy valamit alkosson, értéket teremtsen, és adjon. Az ehhez szükséges támogatás és segítség pedig adott (az emberi tényező része a DXN-es csapatban, akik nagyon segítőkészek, a technikai része pedig biztosított az ingyenesen weblapok, webshopok, és egyéb online eszköz által).


Itt tudsz többet olvasni a DXN által forgalmazott termékekről.

Itt tudsz többet olvasni a DXN üzleti lehetőségről.

Itt tudsz többet olvasni a ganodermáról, mely oly sikeressé teszi a termékeket.

Itt tudsz nekem írni. 

ABCD

PS: sok európai ország piaca nyitás előtt áll még, ki tart velem, hogy meghódítsuk őket :)? (pl. Anglia, Írország, Svédország…)


 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on